Totaal aantal pageviews

zaterdag 3 oktober 2015

Bijltjesweek...

Dus als ik het nu allemaal goed heb begrepen, dan hangt straks één van de twee schilderijen van Rembrandt in het Rijksmuseum en staat de foto van Folkert van der G, moordenaar van Pim, in een gouden lijstje op het bureau van minister van der Steur. Als een regelrechte inspiratiebron voor eerlijkheid en oprechtheid waar deze minister blijkbaar wat moeite mee heeft. Ondertussen pendelt Toos Bussemaker heen en weer tussen het Louvre en Amsterdam om te zorgen dat ze goed op de hoogte is van de afspraken zodat deze Tutteprut straks de kamer goed kan uitleggen waarom ze zo vreselijk naast de pot heeft staan pissen als het gaat om de aankoop van beide Rembrandtstukken.

Behalve de twee voornoemde regeringstoppers, met elk hun eigen gedoe, diende er zich nog een derde bewindspersoon aan. Dat was dat ding van de Nationale Schande, de NS. Die  met die opgeschoren geblondeerde kop waar ik altijd zo vreselijk jeuk van krijg. Staatssecretaresse Wilma Mansveld of iets dergelijks. Ze komt uit Groningen en heeft volgens zeggen een uitgebreide secretaresseopleiding genoten.  Iets van Scheidegger met als bijvakken “blind typen” en een hobbycursus “van stoomtrein tot Fyra”. Ze mocht de kamer uitleggen waarom het zo’n ongelooflijke bende is binnen pro-rail en waarom er mos groeit op het beton van de HSL. Ze gaat nu in de avonduren een aanvullende cursus “Korstmossen op het spoor” volgen.

En dan deze week natuurlijk nog het bericht in Elsevier dat een studentje van de universiteit een tien heeft gekregen voor een scriptie waarin zonneklaar wordt bewezen dat de PVV van opperhoofd Wilders een fascistische bende is. En dat het allemaal strak lijkt op de ontwikkelingen in het Duitsland van de jaren dertig van de vorige eeuw. Het zal Wilders allemaal een rotzorg zijn want hij blijft ondertussen bezig met zijn democratische ophitserij van het volk tegen vluchtelingen. Ik denk dat hij maar beter snel premier kan worden en zijn PVV het land laten regeren. Dat bevordert zeker de gedroomde uitstroom want ik denk dat het gros van de bevolking zo snel mogelijk het land uit wil vluchten. Al was het maar om economische redenen. En dan is het toch weer jammer dat hij dan net de grens heeft dichtgegooid.  

Toch denk ik dat het probleem wat Wilders met vluchtelingen heeft snel tot een eind kan komen. Afgelopen week heeft Boris Boef of te wel Poetin zich namelijk gemeld als medestrijder in de strijd tegen islamitische staat in Syrië. Tegelijkertijd heeft hij zijn luchtmacht ingezet en bombardeert nu afwisselend vriend en vijand.  Wellicht is het handig dat Wilders binnen dit kader even met zijn fascistische vriend belt want als deze achterlijke Kozak zich evenals de rest van Europa in de strijd mengt, moet hij ook zo flink zijn om de resterende drie miljoen Syrische vluchtelingen onderdak te bieden. Niet alleen de lusten, maar ook de lasten. Ϭacta !! Basta !!

Brompot          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten