Totaal aantal pageviews

vrijdag 11 december 2015

Frau Antje…


Volgens Oud-Hollandsch gebruik is de maand December de maand van de jaarverkiezingen. Zo hebben we de sportploeg van het jaar, de boer van het jaar, de sukkel van het jaar en nog een handjevol jaarbenoemingen waaronder de verkiezing van “Frau Antje” van het jaar. In dit specifieke geval viel er slechts één genomineerde te betreuren en die is dan ook unaniem verkozen: Marjolein Faber van de PVV.

Marjolein is ooit als statenlid van de PVV de provincie Gelderland binnengeloodst. Vervolgens heeft ze stiekem alle declaratiebonnetjes van haar collega’s gecontroleerd waarna ze Co Verdaas uit de tweede kamer wist te stoten vanwege onjuist declaratiegedrag. Vervolgens liet ze als tegenprestatie haar eigen zoon volgens goed corruptief gebruik met subsidiegeld de website van de PVV opleuken.

Faber is behalve statenlid tegenwoordig ook de strenge meesteres van de PVV fractie in de eerste kamer. Daar draagt ze vol vuur het PVV standpunt uit als het gaat om het in de grond trappen van de medemens van een ander gezindte. Zo blokkeerde ze een poging van vrijwilligers om een handvol asielzoekers een exotische maaltijd te laten koken voor de bewoners van een zorgcentrum.

Ook een aantal hoog opgeleide vluchtelingen, die op uitnodiging van de Radboud-universiteit college konden volgen, kregen een beurt. Ze riep dat het regelrechte misbruik was van onze voorzieningen. En dan blèrde ze nog iets over vluchtelingenkinderen die naar school gaan. Dat het potentiële Mauro’s zijn. En dat zijn dan kinderen die volgens haar ziekelijke gedachte met maar één doel op school zitten: het uiteindelijk afdwingen van een verblijfsvergunning.

Alle reden dus om deze Faber inclusief klomp boter op haar hoofd te verkiezen tot Frau Antje van 2015. Kort gezegd: trek haar een Volemdams jurkje aan en ze marcheert zo de eerste de beste Duitse Weihnachtsmarkt op als reclamezuil voor de Nederlandse Pegidabeweging.

Nu lijkt het allemaal wat Duits gericht en daarmee beledig ik wellicht een deel van onze oosterburen, maar vanuit het oogpunt van “vrijheid van meningsuiting” moet dat kunnen. Daar weet Antje alles van. En ik ga redenerend vanuit dat standpunt zelfs nog een spa dieper. Ik ben namelijk van mening dat Antje met haar recente uitspraken rond de vluchtelingen de grenzen van fatsoen heeft overschreden. En daar blijft het vast niet bij want ik verwacht dat ze er binnenkort op gaat aandringen om vluchtelingen te verplichten het PVV logo op hun jas te laten naaien. Ik bedoel die van die schijtende zeemeeuw, maar dan gekooid.

En dat, weer een stap verder, deze mensen verplicht worden opgehokt binnen de muren van het getto van Heumensoord waarbij zij de directe kampleiding opeist. Ik mis dan alleen nog een spoorrails en een kamparts. De eerste zou teveel gevraagd zijn van Pro Rail. De kamparts valt wat simpeler te realiseren. Ik zou hem echter adviseren als eerste daad Frau Antje aan een diepgaand psychologisch onderzoek te onderwerpen. Volgens mij gaat het bij deze dame niet meer om een simpel steekje, maar ligt er een hele zoom los.Brompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten